Może Ci się spodobać ... oczyszczanie i demakijaż twarzy
- No Age Bio Dwufazowy Płyn do demakijażuNatura House65,00 zł 52,00 zł
- White Perfection Rozjaśniający Krem do twarzy i dekoltuNatura House39,95 zł 31,00 zł
- Micelarny balsam myjący - len z drzewem różanymNatural Secrets45,00 zł
- Ziołowe masełko pielęgnacyjne - Twarz, ciało, włosyNatural Secrets45,00 zł
- Wielorazowe waciki płatki kosmetyczneVielo47,00 zł
ZOBACZ WIĘCEJ
Płatki kosmetyczne ZERO WASTE - białe
Skin Team
Szczegóły
Ekologiczne płatki kosmetyczne wielokrotnego użytku pakowane w woreczek, wykonane z antybakteryjnego włókna bambusowego.
Dzięki dwustronnej strukturze doskonale nadają się do demakijażu/oczyszczania skóry (strona frotte) jak również jej tonizowania (aksamitnie gładka strona).
Specjalnie dobrany splot włókien niezawodnie chwyta brud oraz resztki kosmetyków, pozostawiając czystą skórę bez podrażnień.
Bezpieczne dla delikatnej i naczynkowej cery, są wyjątkowo miękkie w dotyku oraz wygodne w użytkowaniu dzięki średnicy aż 8,5 cm.
Opakowanie zawiera 5 sztuk płatków w kolorze białym.
Wytrzymałe i łatwe do utrzymania w czystości - możesz wypłukać je w wodzie z dodatkiem mydła lub prać w pralce w temperaturze max 60° bez użycia płynu zmiękczającego.
Skład: 85% włókno bambusowe, 15% poliester (dla lepszej chłonności, miękkości i wytrzymałości płatków).
Dzięki dwustronnej strukturze doskonale nadają się do demakijażu/oczyszczania skóry (strona frotte) jak również jej tonizowania (aksamitnie gładka strona).
Specjalnie dobrany splot włókien niezawodnie chwyta brud oraz resztki kosmetyków, pozostawiając czystą skórę bez podrażnień.
Bezpieczne dla delikatnej i naczynkowej cery, są wyjątkowo miękkie w dotyku oraz wygodne w użytkowaniu dzięki średnicy aż 8,5 cm.
Opakowanie zawiera 5 sztuk płatków w kolorze białym.
Wytrzymałe i łatwe do utrzymania w czystości - możesz wypłukać je w wodzie z dodatkiem mydła lub prać w pralce w temperaturze max 60° bez użycia płynu zmiękczającego.
Skład: 85% włókno bambusowe, 15% poliester (dla lepszej chłonności, miękkości i wytrzymałości płatków).
Nr przedmiotu : 2519853